De Binnenland Commissie (TC)

De Tour Commissie organiseert jaarlijks 10 tot 12 ritten. Meestal in het weekend. Daarnaast worden er Ritjes door de week georganiseerd en kennen we de Estafette op de zondagochtend.

De Ritjes door de week gaan als volgt:

Iemand heeft een leuke route en ziet dat de weersverwachting voor over twee of drie dagen uitnodigt tot motorrijden. Dan wordt dat op deze website gepubliceerd en krijgen leden een reminder.

Bij de ritjes door de week speelt het sociale element een belangrijke rol, dat wil zeggen dat er ruimschoots tijd wordt genomen voor koffiedrinken en eten onderweg.

Estafette
Niet bedoeld om de hele zondag van huis te zijn, dus ’s middags tijd om nog iets anders te doen. Ritten van rond de 100 km, startend in plaats A en vervolgens uitkomen in plaats B. De volgende Estafette rit begint dan in plaats B en eindigt in C. De volgende start in C en zo verder.
Als je dit leest en (nog) geen lid bent, aarzel dan niet om contact op te nemen en te vragen of je (ter kennismaking met de club) voor het eerstvolgende ritje kunt worden uitgenodigd!