Mijn eerste club avond met het onderwerp motorkleding


Op 4 april vanuit Delfzijl en Appingedam vertrokken we “Piet en Rieks als oud leden en Perry en Leen als nieuwe leden ” naar Marum voor de club-avond met als onderwerp motorkleding in de breedste zin van het woord.

Alle vier zijn we al jaren lid van Motor Toerclub Siddeburen, echter na jaren van twijfel heb ik dan ook (de overige heren rijden al jaren op een BMW) uiteindelijk een BMW 1200 GS gekocht. Dus de volgende stap was om dan maar lid te worden van BMW Noord, met name omdat Piet zo enthousiast is.

Na opening door de voorzitter werden we door Paula van Motorexperts op een enthousiaste wijze met bijzonder veel praktijkkennis uitgebreid geïnformeerd omtrent motorkleding, helmen en protectie. Waar moet het aan voldoen om ons motorrijders de vereiste bescherming te geven. Deze achtergrond kennis kan ons helpen om bij aanschaf een weloverwogen keuze te maken. Het is de moeite waard om een kijkje te nemen in de nieuwe kleding cq motorzaak in Menaldum. Het was een informatieve en aangename avond.

We kijken alweer uit naar de volgende club avond.
Met groet,
Leen