De Binnenland Tour Commissie (TC)

De Tour Commissie organiseert jaarlijks 10 tot 12 dag ritten. Meestal in het weekend. Daarnaast worden er Ritjes door de Week (RddW) georganiseerd en kennen we de Zomeravond-ritten en de Estafette op de zondagochtend. Deze verscheidenheid biedt voor ieder lid de mogelijkheid om deel te nemen op een voor hem of haar passend moment. Om de leden vroegtijdig te informeren maakt de TC elk jaar een tourkalender die te vinden is op onze website.

Weekend dag ritten;
Worden wisselend gereden op zaterdag of zondag. We rijden twee tracks van ca. 100 km met een rijtijd van ca. 2:00 uur á 2:30 uur Na de eerste track hebben we een lunchpauze op eigen kosten

Ritje door de Week;
Het is een spontane rit en kan in principe door elk lid aangemeld worden bij de Tour Commissie met verzoek om het te gaan rijden Gewoontegetrouw wordt de rit gereden op woensdag of donderdag. Ook hier hanteren we twee tracks van ca. 100 km met een rijtijd van ca. 2:00 uur á 2:30 uur Na de eerste track hebben we ook hier een lunchpauze op eigen kosten.

Best Mooi Weer ritjes (B-M-W ritje als er een goede weersverwachting is)
Dit is een nieuwe vorm. In plaats van een dagtocht, zoals de RddW, rijden we nu een rit in de middag. Hierin zit dus geen lunch. Dus ’s middags een deel van rond de 100 km.

Zomeravond ritten;
Worden gereden op woensdag of donderdag ook hier hanteren van een afstand van ca. 100 km rijtijd ca. 2 uur. De start van de rit is zo rond 19:00 uur.

Estafette rit;
Deze rit bedoeld voor de zondagmorgen met de achterliggende gedachte dat we niet de gehele dag van huis zijn. Maar ook nog een gedeelte van de middag voor privé activiteiten kunnen gebruiken. Hier rijden we één track van 100 km met een rijtijd van ca. 2:00 uur. Het is een estafette wat inhoudt dat we starten van A naar B de volgende estafette gaat van B naar C ect.

Algemeen;
Alle genoemde ritten vangen aan vanaf verschillende locaties. Hou dus rekening met het overbruggen van de aan rijtijd naar het vertrek adres van de eerste track.

Als je dit leest en (nog) geen lid bent, aarzel dan niet om contact op te nemen en te vragen of je (ter kennismaking met de club) voor het eerstvolgende ritje kunt worden uitgenodigd!

Alvast onze dank voor je belangstelling.

De Tour Commissie

Loading