Buitenlandcommissie (BC)

De Buitenlandcommissie, de naam geeft het al aan, richt zich op het organiseren van meerdaagse (vakantie-)reizen in het buitenland. De commissie werd in het najaar van 2007 ingesteld op initiatief van het bestuur en bestaat uit zes enthousiaste clubleden.

Inmiddels werden door de Buitenlandcommissie diverse meerdaagse reizen georganiseerd naar de Harz, Schotland en de Eifel/Ardennen, het Sauerland, de Alpen, Elzas/Vogezen, Luxemburg, de BMW-fabriek in Berlijn, België, Noorwegen, Oostenrijk, Thüringen, de Franse Alpen, de Moezel, Denemarken, ZW-Engeland en Corsica.

Meer over de activiteiten van de Buitenland-commissie kun je lezen elders op de website. De door ons georganiseerde reizen zijn exclusief voor leden van de BMW-MC-NNL. Neemt niet weg dat wij onze goede contacten met BMW-zusterclubs graag onderhouden. Wanneer mogelijk nodigen wij hen dan ook vaak uit om deel te nemen aan onze reizen.

Alle door ons aangeboden reizen worden georganiseerd onder het motto VRIJHEID – BLIJHEID en dit laatste staat niet voor niets in hoofdletters geschreven. Er is dus ruimte voor eigen initiatief en kan je in het redelijke je gang gaan, wel vinden we het plezierig met z’n allen s’ avonds met elkaar te eten.

Doordat wij op niet-commerciële basis werken kunnen wij onze reizen tegen scherpe prijzen aanbieden. Een ander bijkomend voordeel is dat je onderweg altijd in gezelschap bent van clubgenoten die het motormerk BMW een warm hart toedragen. De Buitenlandcommissie ziet zichzelf echter geenszins als een commerciële reisorganisatie. Deelname geschiedt dan ook altijd geheel onder eigen verantwoordelijkheid.

Wilt u meer informatie over de Buitenland Commissie dan kunt u hier contact opnemen.

Loading