6 t/m 11 mei 2019

Franse Alpen

een verblijf van 5 nachten en halfpension, zoals gebruikelijk, in het Franse Hotel, Le Marronnier in Rencurel.  In een prachtig gebied 25 km ten zuid westen van Grenoble.

Le Maronnier

Rencurel is een niet al te grote plaats in een prachtig natuur gebied. Het hotel heeft een buiten zwembad voor de warme dagen en een mooi terras. Waar we eigenlijk voor komen, het motorrijden, moet hier zeker lukken, bochtige wegen genoeg.

De kosten zijn voor een twee persoonskamer € 320,00 pp. en voor een eenpersoonskamer € 385,00 pp.

De afstand van Hotel v/d Valk Emmen tot Hotel Le Marronniers, Rencurel is ±1110 km. Hoe we reizen, doen we in nader overleg.

Door de zuidelijke liggen is er in mei al een mooie temperatuur te verwachten.

Jaap Lommert en Zeno Haverkamp zorgen voor een passende kamerindeling.

Aanmelden kon tot 1 december.

20 t/m 23 juni

Westerwald

een lang weekend naar het leuke landhotel Adler in het plaatsje Selters wat centraal in het Westerwald ligt. Het hotel beschikt over een garage voor stalling van de motoren en is een ideaal uitgangspunt voor prachtige toertochten in verschillende richtingen.

De reis start op donderdagmorgen 20 juni en zondagmorgen 23 juni vertrekken we weer huiswaarts. De snelste route van Hotel Van der Valk Emmen tot het hotel is ongeveer 330 km, maar een dagvullende route via binnenwegen is natuurlijk een stuk leuker.

De kosten voor deze vierdaagse reis op basis van half-pension zijn € 145,00 voor verblijf op een tweepersoons kamer en € 163,00 voor een verblijf op een eenpersoons kamer.

Uw gastheer voor deze reis is Wiebe van der Meulen.

Aanmelden kon tot 1 december.

6 t/m 9 september

La Roche en Ardenne

een lang weekend in het Aparthotel Floreal.

La Roche is een stadje aan de oever van de Ourthe in de Belgische provincie Luxemburg. Het ligt in een bosrijke omgeving. Vanuit deze plaats zijn er mooi toertochten te maken in diverse richtingen in het Ardense heuvel-landschap, het land Luxemburg en ook een dagtocht door de Eifel is mogelijk.

De prijs voor dit arrangement is € 205 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. Méérprijs voor een éénpersoonskamer is € 45. Hiervoor krijg je:

  • 3 overnachtingen
  • 3 x een ontbijtbuffet
  • 3 x een avondmaal (3-gangenmenu)

De startlocatie zal zijn bij “De Lichtmis” aan de A28 (afslag Nieuwleusen) alwaar het Ardennenweekend begint met een bakje koffie/thee met iets lekkers erbij geserveerd door Tijn van Beek en Sipke van der Ploeg.

Aanmelden kon tot 1 december.

Loading