10 t/m 15 mei  

Rondreis Schotland

“Ontdek de eindeloze veelzijdigheid van Schotland”

 

IJmuiden-NewCastle

Hotel Fishers

Cairngorms Nat.Park

The Winnock Hotel

Loch Lomond & Trossachs

Programma:

Dag 1     Check in 15:30 uur IJmuiden. Vertrek ferry 17:30 uur.

Dag 2     09:00 Uur aankomst Newcastle upon Tyne; Cheviot Hills – Pitlochry – Hotel Fishers

Dag 3     Tourdag Cairngorms National Park

Dag 4     Pitlochry – Drymen Overnachten in The Winnock

Dag 5     Drymen – Tweed Valley – Newcastle upon Tyne en dan 15:00 Uur Check in ferry, vertrek 17:00 uur

Dag 6     09:30 Uur aankomst in IJmuiden. Thuisreis……

Highlights: Loch Tay, Glenn Lion, Fort William, Glenn Nevis, Loch Lomond and the Trossachs National Park en veel stille en adembenemende single tracks.

Tijdens deze trip overnacht je in regionaaltypische hotels, waar je volop de kans krijgt om met de lokale bevolking in contact te komen. De kamers zijn uitgerust met douche/bad en toilet. ‘sMorgens is er een ontbijtbuffet (full breakfast of continental) en ‘savonds een 3-gangendiner met menukeuze. De hotels beschikken over een eigen parkeerterrein.

De prijzen:

€ 580,- (2-personen, 2-persoonskamer, één motor)

€ 615,- (1-persoon, 2-persoonskamer, één motor)

€ 795,- (1-persoon, 1-persoonskamer, één motor)

Uw engelstalige gidsen op deze reis zijn Cor Doorten en Rob Helwerda.

25 t/m 28 juni  

Midweek Sauerland

Drei nächte in Hotel Sassor in Dodenau.

 

Maandagmiddag arriveren wij in hotel Sassor in het mooie plaatsje Dodenau. Donderdagochtend na het ontbijt keren we weer huiswaarts. De afstand van Ems-Vechte (bij Wietmarschen aan de A31 in Duitsland) tot het hotel is via de snelste route ongeveer 270 km.

Hotel Sassor is een motorvriendelijk hotel in het mooie ‘Ederberger Land’. De uitbaters Ulli en Axel Sassor zijn ook fervente motorrijders. Men beschikt over een afsluitbare garage voor de motoren alsook droogruimtes voor motorkleding.

Wij hebben een optie voor 15 eenpersoonskamers en 7 tweepersoonskamers, in totaal kunnen 29 personen mee dus.

Voor drie nachten halfpension is de prijs is € 172 per persoon waarbij het niet uitmaakt of je op een éénpersoons- of tweepersoonskamer verblijft.  Als je boekt en de 15- 1 persoonskamers zijn al volgeboekt, maar je wilt toch een 2 persoonskamer voor jezelf, dan betaal je een opslag van € 10 per nacht.

Zie voor meer info op www.hotel-sassor.de

Uw gastheren tijdens deze midweek zijn Sipke van der Ploeg en Tijn van Beek.

27 augustus t/m 1 september

6-daagse Tsjechië

Eind augustus staat Tsjechië op het programma omdat we er nog niet eerder met de club zijn geweest. Volgens insiders is het er prima motorrijden.

 

We verblijven in een hotel in Mlada Boleslav, ongeveer 50 km ten noord-oosten van Praag en 50 km ten zuiden van het Drielandenpunt Duitsland – Polen – Tsjechië. De reisafstand is bijna 800 km vanaf Emmen. Het Hotel  U Hradu ligt aan de Strarometské námesti 108 in Mlada Boleslav.

Nou lees dat maar eens hardop voor. Gelukkig kom je met de Engels  en Duits in het hotel een heel eind en daar zijn jullie goed in, dus geen probleem. Er zijn redelijk veel eenpersoons kamers zodat we allemaal van een goede nachtrust kunnen genieten. In de plaats zelf is ook van alles te bekijken, is er een dag regen, koop dan een paraplu, en ga de stad in.

We slapen 5 nachten in het hotel en wel van 27/8 tot 1/9 2018. dus een midweek, maandag t/m vrijdag en zaterdag weer terug. De heenreis kan in één of twee dagen, naar keuze.

De prijs voor een tweepersoonskamer voor 5 nachten op basis van half-pension is € 285,00 per persoon; Toeslag voor een éénpersoonskamer € 54,-

Uw gastheren op deze reis zijn Zeno Haverkamp en Jaap Lommert.

Deze reizen organiseren we uitsluitend voor onze leden. De spelregels die we bij inschrijving hanteren zijn vermeld op de pagina met het aanmeldformulier en ook elders op deze website te vinden klik maar op: SPELREGELS

Is de aanmeldingsdatum verstreken en je wilt toch graag mee.  Meld je dan voor een plaatsje op de wachtlijst.

Loading