BMW Motorclub Noord-Nederland

heeft als doelstelling het rijplezier met de BMW motor te verhogen. Wij organiseren regelmatig excursies, (technische) voorlichtingsavonden en toertochten in binnen- en buitenland, waarbij het begrip vrijheid-blijheid hoog in het vaandel staat . Opgericht in 1990 en plm. 175 leden !    Dé motorclub voor de noordelijke BMW rijders!

Toertochten

Tijdens de toertochten zal er tijd zijn om ergens even een hapje te eten en te drinken! Leuk om elkaar beter te leren kennen en om meer over elkaars motor te leren!

Buitenlandse reizen

Ontdek tijdens onze buitenlandse reizen de mooiste gebieden om motor te rijden en deel met de andere deelnemers het plezier van het samen op stap zijn.
photo-1415696190853-08bdec0b25d6

Clubavonden

Tijdens de clubavonden komen diverse onderwerpen die met het motorrijden hebben te maken aan de orde en natuurlijk worden ervaringen uitgewisseld.
AJS

Clubavonden

De clubavonden vinden plaats op de eerste woensdag van de maand. Een aantal daarvan in de Kruisweg in Marum en soms op locatie. In de zomermaanden worden er zomeravondritten georganiseerd. Regelmatig worden dealers bezocht en specialisten uitgenodigd om de leden te informeren over technische zaken betreffende hun BMW. Ook vinden presentaties plaats over bijvoorbeeld; GPS-navigatie, klassieke motoren, nieuwe modellen, motorkleding , vakanties, toertochten etc.

Leden over de motorclub

Al jaren lid van BMW MC NL! Zoveel nieuwe mensen in de afgelopen jaren leren kennen! Een club om van te houden!

Kees

Via de club heb ik een voordelige motorverzekering kunnen afsluiten bij Zwarte Waterland Verzekeringen. Zo heb ik mijn contributie snel terugverdiend !!!  Klik maar eens op hun logo of hieronder voor meer details …..

Meer details

Sinds kort lid van deze club. Vriendelijk ontvangen en met een leuke groep een mooie tocht gemaakt!

Martha

Loading